OBAVIJEST: Web stranica je u procesu izrade, zahvaljujemo na razumijevanju!

Rukort

Specijalizirane teniske podloge marke RuKort koriste se na najvišim rangovima turnira (Finale Davis Cup-a, Finale Fed Cup-a, ATP, WTA...)

Sportske podloge

Specijalizirane sportske podloge za sve vrste sportova – nogomet, atletika, tenis, golf, rukomet, odbojka...

Projektiranje i građenje

Projektiranje i građenje svih vrsta sportskih objekata prema pravilima krovnih sportskih organizacija u više od 20 zemalja svijeta.

Golf

GOLF RANGE CONCEPT je autorska koncepcija izrade Golf vježbališta koje objedinjuje sve udarce golfa na maloj površini uz dodatak Mini Golf igrališta

NOVOSTI

  • „Golf for all“ - U TN KATORO U UMAGU SPORT CONCEPT JE OTVORIO GOLF RANGE CONCEPT VJEŽBALIŠTE I MINI GOLF CONCEPT IGRALIŠTE

    „Golf for all“ - U TN KATORO U UMAGU SPORT CONCEPT JE OTVORIO GOLF RANGE CONCEPT VJEŽBALIŠTE I MINI GOLF CONCEPT IGRALIŠTE

  • SPORT CONCEPT je izgradio prvi GOLF RANGE CONCEPT u Verudeli, Pula!

    SPORT CONCEPT je izgradio prvi GOLF RANGE CONCEPT u Verudeli, Pula!

  • 1
  • 2

REFERENCE

Golf Range Concept vježbalište se bazira na ideji “Golf for all” – sadrži sve elemente golfa, a namijenjeno je golferima koji mogu vježbati sve golf udarce, kao i početnicima koji žele probati golf.
Mini Golf igralište kao sastavni dio Golf vježbališta sastoji se od 9-18 raznovrsnih i atraktivnih polja reljefnog oblika i nudi zabavu za cijelu obitelj.

Specijalizirane teniske podlogeSpecijalizirane teniske podloge marke RuKort proizvode se već više od 10 godina – "hard" teniske podloge – akrilne; zelena umjetna trava za tenis; crvena umjetna trava kao imitacija zemljanog terena…


Aktivnim razvojem i ulaganjem u tehnološke inovacije dostigle su vrhunske rezultate korištenja na više od 50 turnira najvišeg ranga (ATP, WTA, Davis Cup, Fed Cup, Challanger..), i ugrađene su na više od 400 teniskih centara, akademija i terena u 20-ak zemalja svijeta.

Saznajte više...

SLUŽBENI DOBAVLJAČ 
 

PROJEKTIRANJE I GRAĐENJE

Ideja je početak svakog procesa. Projekti se izrađuju u skladu sa svim standardima krovnih sportskih organizacija (ITF, IAAF, FIFA, UEFA, WSF ...).


ČLAN