U potpunosti smo obnovili “Cabrio” tenisku dvoranu  u Rovinju (kod Hotela Eden, Maistra). Bio je to zahtjevan projekt u kojem su se rekonstruirali gotovi svi elementi dvorane – rezultat je potpuno nova dvorana.

Promijenjeno je pokrovno platno u novu PVC “termo” membranu, ugrađena su nova rolo vrata na bočnim stranama, tako da se dvorana može otvoriti tijekom ljeta s obje strane; prema projektu GFZ-a ugrađene su i pojačane sveze drvene konstrukcije; obnovljena je rešetkasta drvena konstrukcija i obojana u novu boju; i što je najvažnije, teniski tereni dobili su novu podlogu RuKortXClay koja predstavlja najkvalitetniju umjetnu travu koja svojim karakteristikama “imitira” zemljani Tenisit teren. RuKortXClay umjetna trava ispunjena je crvenim kvarcnim pijeskom – održavanje ovakvog tipa podloge je minimalno, a u dvorani zasigurno više neće biti prašine i nečistoća koje je ranije uzrokovao tenisit.

Sport Concept je na ovom projektu okupio vrhunske stručnjake i koristio najbolje građevinske materijale kako bi se uz minimalne troškove dvorana obnovila i maksimalno iskoristila te tako zaštedio golemi budžet koji bi inače bio predviđen za izgradnju nove dvorane.

sport concept white

SPORT CONCEPT d.o.o
5. Ravnice 10, 10000, Zagreb, Hrvatska
OIB: 64932008996


email: sportconcept@sportconcept.hr
T: + 385 1 2958450; F: + 385 1 2910394


© 2019. SPORT CONCEPT d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada: LAV studio