REKONSTRUKCIJA DVORANE “CABRIO” U ROVINJU

U potpunosti smo obnovili “Cabrio” tenisku dvoranu  u Rovinju (kod Hotela Eden, Maistra). Bio je to zahtjevan projekt u kojem su se rekonstruirali gotovi svi elementi dvorane – rezultat je potpuno nova dvorana.

Promijenjeno je pokrovno platno u novu PVC “termo” membranu, ugrađena su nova rolo vrata na bočnim stranama, tako da se dvorana može otvoriti tijekom ljeta s obje strane; prema projektu GFZ-a ugrađene su i pojačane sveze drvene konstrukcije; obnovljena je rešetkasta drvena konstrukcija i obojana u novu boju; i što je najvažnije, teniski tereni dobili su novu podlogu RuKortXClay koja predstavlja najkvalitetniju umjetnu travu koja svojim karakteristikama “imitira” zemljani Tenisit teren. RuKortXClay umjetna trava ispunjena je crvenim kvarcnim pijeskom – održavanje ovakvog tipa podloge je minimalno, a u dvorani zasigurno više neće biti prašine i nečistoća koje je ranije uzrokovao tenisit.

Sport Concept je na ovom projektu okupio vrhunske stručnjake i koristio najbolje građevinske materijale kako bi se uz minimalne troškove dvorana obnovila i maksimalno iskoristila te tako zaštedio golemi budžet koji bi inače bio predviđen za izgradnju nove dvorane.

Pretraga sadržaja

sport concept white

SPORT CONCEPT d.o.o
5. Ravnice 10, 10000, Zagreb, Hrvatska
OIB: 64932008996


email: sportconcept@sportconcept.hr
T: + 385 1 2958450; F: + 385 1 2910394


© 2019. SPORT CONCEPT d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada: LAV studio