GOLF RANGE CONCEPT – je naš autorski zaštićen projekt koji promovira i popularizira golf pod idejom vodiljom „Golf for all“. Namijenjen je prvenstveno turističkim objektima i sadržajima, ali i svima onima koji znaju cijeniti i koristiti svoje slobodno vrijeme.
GOLF RANGE CONCEPT – je naš autorski zaštićen projekt koji promovira i popularizira golf pod idejom vodiljom „Golf for all“. Namijenjen je prvenstveno turističkim objektima i sadržajima, ali i svima onima koji znaju cijeniti i koristiti svoje slobodno vrijeme.
Projekt izgradnje “GOLF RANGE CONCEPT“ je ideja izgradnje golf vježbališta na površini veličine jednog teniskog terena 600- 800m2. GRC objedinjuje golf vježbalište koje obuhvaća sve elemente profesionalnog golf igrališta  na kojem se mogu vježbati svi udarci s pravih golf terena i mini golf igralište sa raznolikim stazama i preprekama  kao zabava za goste svih dobnih skupina. Golf vježbalište je osim golferima namijenjeno i svim početnicima, slučajnim prolaznicima, mještanima...svima onima koji bi htjeli probati igrati golf a nikada nisu držali golf palicu u rukama.

GRC sadrži sljedeće elemente:
 • "Practice nets" – 2-4 kaveza sa matama pozicioniranim za vježbanje dugih udaraca
 • "Sand bunker" – pješčana prepreka za igranje iz pijeska
 • "Putting green" sa 3-9 rupa
 • "Chipping green" – za kratku igru
 • Mini golf igralište sa 9-18 raznovrsnih polja
U okviru projekta isporučuje se profesionalna golf oprema – setovi odgovarajućih golf palica u torbama / za dešnjake i ljevake, dame i gospodu, posebni setovi za djecu po dobnim skupinama, loptice i košarice kao i mini golf palice i loptice. Možemo Vam dodatno ponuditi i svjetleće golf loptice i oznake rupa i staza, kako biste svoj GRC dali na korištenje i noću – izrazito zabavno i privlačno za obitelji i grupe gostiju. Za profesionalne golfere možemo Vam ponuditi GOLF SIMULATOR - uređaj koji će mjeriti i analizirati golf udarce.

Prednosti i značajke izgradnje "GOLF RANGE CONCEPT" vježbališta i igrališta:

 • Osobita ideja projekta - Jedinstven i inovativan koncept sportskog sadržaja kao dodatak turističkoj ponudi s ciljem obogaćivanja ponude i privlačenja novih gostiju.
 • Golf for all“ – široki spektar korisnika – od djece do umirovljenika; od golfera do onih koji nisu nikada držali golf palicu u rukama
 • Mala površina – projekt je prilagodljiv i vrlo malim površinama, različitim oblicima i terenima, te se adaptira postojećem stanju  i prirodnom okolišu (čuva se svako drvo)
 • Dokumentacija – ne treba građevinska dozvola
 • Terminski plan izvedbe – kratki rokovi izvedbe od ideje do korištenja „ključ u ruke“
 • Ekologija i održavanje – minimalni troškovi održavanja jer se ugrađuje umjetna trava; nije potrebno polijevanje i upotreba pesticida.
 • Dugotrajno korištenje – korištenje tijekom cijele godine bez obzira na vremenske uvjete; predviđeni vijek trajanja 20 godina
 • Ulaganje i povrat investicije – neznatna investicija u odnosu na ulaganje u pravi golf teren ili golf driving range. U odnosu na prihode od teniskog terena, prihod od GRC-a je i do 10 puta veći. Predviđeni povrat uloženih sredstava kroz period od 3-4 godine.

w   Istaknite se sa jedinstvenom ponudom kod tour operatera – GOLF I MINI GOLF
w Privucite nove goste sa originalnom ponudom sportskog karaktera.
w   Privucite golfere – poznato je da su golferi gosti izrazito visoke kupovne moći.
w Produžite svoju turističku sezonu – na umjetnoj travi možete igrati tijekom cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete
w Osmislite i kreirajte svoju turističku ponudu – team building, natjecanja, tematska putovanja za ciljane skupine gostiju…

sport concept white

SPORT CONCEPT d.o.o
5. Ravnice 10, 10000, Zagreb, Hrvatska
OIB: 64932008996


email: sportconcept@sportconcept.hr
T: + 385 1 2958450; F: + 385 1 2910394


© 2019. SPORT CONCEPT d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada: LAV studio