MINI GOLF CONCEPT IGRALIŠTE U VODICAMA

Od ove sezone možete igrati Mini Golf ispred hotela Villa Arausana Antonina u Vodicama. Odmah pored šetnice uz more zaigrajte mini golf i u noćnom terminu uz vrlo atraktivne svjetleće golf loptice u bojama i noćnu rasvjetu. Mini golf igralište otvoreno je za sve posjetitelje.

GOLF RANGE KONAVLE

Novi GOLF RANGE CONCEPT na krajnjem jugu Hrvatske u Konavlima, smješten je u prekrasnoj visoravni Dubrovačkog zaleđa

GOLF POINT NA CROATIA BOAT SHOW

Od 10.04.2019. do 14.04.2019. sudjelujemo na CROATIA BOAT SHOW u Splitu. Imat ćete priliku probati golf udarac uz analizu golf interaktivnog uređaja kao i udarac u more. Pridružite nam se, najbolje očekuje i poneka nagrada!

IZGRADILI SMO PRVI ORIGINALNI ADVENTURE MINI GOLF TERRA MAGICA U LANTERNI!

Kao novost i nadopuna našem autorskom projektu GOLF RANGE CONCEPT osmislili smo i izgradili originalni i inovativni projekt ADVENTURE MINI GOLF koncepta za Valamar d.d. u Lanterni, koji s zove ADVENTURE MINI GOLF TERRA MAGICA. Specifičnost je u 18 potpuno različitih mini golf staza od kojih svaka ima svoju tematiku i prezentira neku od znamenitosti Istre, a istovremeno služi kao zahtjevna prepreka tijekom igre. Originalnost ovog Adventure Mini Golf projekta je u tome što je većina elemenata tj. znamenitosti Istre izrađena od strane umjetnika/kipara.

Stranica 1 od 2

Pretraga sadržaja

sport concept white

SPORT CONCEPT d.o.o
5. Ravnice 10, 10000, Zagreb, Hrvatska
OIB: 64932008996


email: sportconcept@sportconcept.hr
T: + 385 1 2958450; F: + 385 1 2910394


© 2019. SPORT CONCEPT d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada: LAV studio