Opći uvjeti korištenja internetske stranice

Prije korištenja ove internetske stranice www.sportconcept.hr društva Sport Concept d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, 5. Ravnice 10, OIB: 64932008996, mole se krajnji korisnici da pročitaju ove uvjete korištenja.
Prihvaćanje Općih uvjeta
Pristupanjem internetskoj stranici www.sportconcept.hr ili korištenjem bilo kojeg dijela njenog sadržaja ili usluga, prihvaćate Opće uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, molimo da ne koristite ovu stranicu. Korištenjem i pristupom ovoj internetskoj stranici, krajnji korisnici izjavljuju da su pročitali i razumjeli uvjete korištenja, da su s istim upoznati i u cijelosti suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje Internetske stranice u skladu s njima. Pravo korištenja Internetske stranice nije prenosivo na druge fizičke ili pravne osobe.

Promjene Općih uvjeta
Sport Concept d.o.o. zadržava pravo na izmjene i dopune Općih uvjeta u svakom trenutku. Promjene stupaju na snagu danom objave na stranici. Nastavak pristupanja stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete.

Sadržaj web stranice i autorska prava
Sadržaj ove web stranice u potpunosti je vlasništvo tvrtke Sport Concept d.o.o.

Ova internetska stranica sadrži materijale zaštićene autorskim pravom te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba, uključujući i tekstove, fotografije, grafiku, kao i cijeli sadržaj internetske stranice, a u skladu s propisima Republike Hrvatske. Idejni projekti i koncepcije izgradnje sportskih sadržaja (Golf Range Concept, Mini Golf Concept, Mini Multisport Concept) su projekti zaštićeni autorskom pravom (HAA/certifikati br. 03-4021, br. 264/2017 i br. 2545/2018), te su kao takvi isključivo intelektualno vlasništvo tvrtke Sport Concept d.o.o. u svom svojem obliku i sadržaju, kao i autorskoj ideji/koncepciji izgradnje. Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, reproduciranje, preinaka, revidiranje, prenošenje, povezivanje, dubinsko povezivanje, stvaranje izvedenica ili korištenje na drugi način bilo kojeg dijela sadržaja ovih projekata bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke Sport Concept d.o.o. strogo je zabranjeno. Kršenje ovih uvjeta može imati za posljedicu povrede autorskih prava, ili prava kojeg drugog oblika intelektualnog vlasništva te može dovesti do pokretanja građanskih, trgovačkih postupaka i/ili do kaznenog i/ili prekršajnog progona protiv počinitelja. Krajnji korisnik može preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite uporabe. Korištenje i ispisivanje sadržaja s Internetskih stranica dopušteno je isključivo u svrhu informiranja i osobne, nekomercijalne svrhe korisnika. Sport Concept d.o.o. ne snosi obvezu izvješćivati krajnjeg korisnika, ili mu pomoći u određivanju je li određeni materijal podložan autorskom pravu.

Politika privatnosti

SPORT CONCEPT d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja na našu web stranicu i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Više o zaštiti osobnih podataka pogledajte na Izjavi o privatnosti.

Sigurnost podataka
Radi sigurnosti podataka na web stranici www.sportconcept.hr, te kako bismo osigurali da sadržaji, funkcionalnosti i usluge web stranice budu pristupačni svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na web stranici strogo su zabranjeni.
Pridržavamo pravo koristiti cookije na web stranici, korisnik može odabrati da li je suglasan s korištenjem istih. Pratimo statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svoje stranice. Kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo te efikasno planirali buduće marketinške kampanje i objavu sadržaja primjereno vašim interesima, koristimo različite alate kojim se prikupljaju podaci o spolu, dobi i interesima korisnika.

Odgovornost
SPORT CONCEPT d.o.o. ne odgovara ni za kakvu štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice. Stranicu koristite isključivo na vašu vlastitu odgovornost. SPORT CONCEPT d.o.o. kao niti jedna treća osoba povezana s tvrtkom, ne jamče ni na koji način da upotreba stranica neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Prihvaćate da pristup ovoj internetskoj stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice, tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran SPORT CONCEPT d.o.o. Upoznati ste i suglasni ste s činjenicom da pri korištenju internetskom mrežom ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju navedene, kao i do privremenog prekida usluga. S obzirom da su takvi i slični događaji izvan naše kontrole SPORT CONCEPT d.o.o. ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak podataka ili drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme korištenja i pružanja usluga. SPORT CONCEPT d.o.o. ni u kojem slučaju neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice.

Opće odredbe
U odnosu korisnika ove web stranice i njenog vlasnika Sport Concept d.o.o., primjenjuju se pozitivni propisi Republike Hrvatske. U slučaju spora nadležan je sud u Zagrebu.

sport concept white

SPORT CONCEPT d.o.o
5. Ravnice 10, 10000, Zagreb, Hrvatska
OIB: 64932008996


email: sportconcept@sportconcept.hr
T: + 385 1 2958450; F: + 385 1 2910394


© 2019. SPORT CONCEPT d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada: LAV studio